DEFİNE ARAMA – HAVAS TILSIM

Defineleri ve gizli şeyleri çıkarmak istersen veya bir mekandaki defineleri bulmak istersen cinleri tılsımları bozmak definedeki tuzakları geçmek istersen ve hazineye ulaşmak icin büyük bir konu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEFİNE ARAMA

EL İLE TERBİ (Define arama)

    Defineleri ve gizli şeyleri çıkarmak istersen: Akıl baliğ olmamış bir çocuğun avucunun içine Hecheca’ هَجْهَجَاعْ ismini yaz. Daha sonra uzunluğu birbirine eşit iki tane tatlı Nar dalı al. Çubukların ucuna birer kertik yapıp her biri üzerine aşağıdaki Sureyi “Fesevvaha” ya kadar yaz.

    Yazılacak Sure-i şerif budur:
DEFİNE ARAMA. DUA VEFK

Yazdıktan sonra Nar dallarını Lüban, Kizbere, ve Senderus ile buhurla. Buhurlarkende üzerine Sure-i Mülk’ü ve yazmış olduğun Şems Sure’sini “Fesevvaha” ya kadar oku. Daha sonra Nar dallarını alıp, şüphe ettiğin mekana çocukla birlikte git. Dalları çocuğa ver. Çocuk yazılı dalları birbirine geçirerek tutsun. Çocuğu şüpheli mekana sal. Sende o anda çocuk hazinenin üzerinde durana kadar aşağıdaki Azimeti devamlı oku.

    Okunacak Azimet budur:

DEFİNE ARAMA DUA OKUNACAK

YUMURTA İLE TERBİ (Define Arama)

Bir Tavuk yumurtası alıp, yumurtayı kırk (40) defa yıkadıktan sonra yumurtanın üzerine şu Ayeti Kerime’yi yaz:

Yumurta İle define arama icin dua


    Yumurtaya bu Ayeti yazdıktan sonra yumurtanın üzerine Mülk ve Fürkan sure’lerini okuyup, Meyatü saile ile buhurla. Sonra şüphe ettiğin mekana gidip yumurtayı hafifçe göm ve o mekanı terket. Ertesi gün o mekana gelip, yumurtanın üzerindeki toprağı aç. Eğer yumurta parça parça olmuş ise orada define vardır. Eğer yumurta sağlam ise orada hazine yoktur. 


HURMA DALI İLE TERBİ (DEFİNE ARAMA)

Elli (50) veya altmış (60) cm uzunluğunda bir Hurma dalı al. Oruçlu ve riyazatlı olarak boş ve sakin bir mekanda şu Ayetler ile duayı yaz:Elli (50) veya altmış (60) cm uzunluğunda bir Hurma dalı al. Oruçlu ve riyazatlı olarak boş ve sakin bir mekanda şu Ayetler ile duayı yaz:

HURMA DALI İLE DEFİNE ARAMA DUA

Yazdıktan sonra, Hurma dalının üzerine yedi (7) defa Cin Suresini okuyup, Hasalban, Cavi ve Meyatü saile ile buhurla. Bu ameli tamamladıktan sonra, şüphe ettiğin mekana git ve hurma dalını elinle tutarak mekanı dolaş. Definenin olduğu yer Allahın izni ile sana bildirilir.


HARDAL İLE TERBİ (Define Arama)

Yarım avuç miktarı kadar Hardal alıp, üzerine yirmibir defa Kıyamet suresini oku. Sonra şüphe ettiğin mekana Hardalları saçıp, o mekanı terket. Ertesi gün sabah erkenden o mekana gel. Hardallar bir yere toplanmış ise hazine o toplanan yerdedir. Şayet senin saçtığın gibi duruyorsa, orada hazine yoktur.

    Bu ameli şu tertip üzere yaparsın; Yarım avuç kadar Hardal alıp, üzerine üç gece boyunca yirmibir (21) defa Kıyamet Suresini okursun. Üçüncü gece okuduktan sonra, hardalları şüphe ettiğin mekana saç. Eğer hardallar bir noktada toplanmış ise orada hazine vardır. Aynı kalıp toplanmamış ise orada hazine yoktur. Bu mesele sahih olup mücerrebdir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DEFİNE ARAMA – HAVAS TILSIM

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BİLGİŞAH ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!