KARI KOCAYI AYIRMA BÜYÜSÜ

Karı kocaları ayırmak için eşlerin aralarına soğukluk girmesi niyetiyle yapılan ve haram olan şeytanlarla hemhal olan ve lanetlilerden sayılan büyücülerin yaptığı bu büyünün eşler arasında görülen belirtileri ve tedavi için yapılması gerekenleri ele aldık. Bu konuyla alakalı cinle ve rukye yapan hocamızla arasında yaşanmış gerçek konuyu suda size aktardır.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Allah teala Kur’an’da şöyle buyuruyor: “Süleyman’ın hükümdarlığı hakkında onlar, şeytanın uydurdukları sözlere uydular. (Süleyman’ın büyü yaparak saltanatını kazandığını söyleyen şeytan ruhlu insanlara uyup, Süleyman’ın büyücü olduğuna inandılar.) Oysa Süleyman (büyü yaparak) küfre girmemişti. Fakat o şeytan, küfre gittiler. İnsanlara büyü ve Babil’de Harut ve Marut adlı melekler (den ilham alan iki kişiye) indirileni öğretiyorlar. Halbuki onlar: “Biz bir fitneyiz (Sizin için bir sınavız) sakın küfre gitmeyin! demedikçe kimseye bir şey öğretmiyorlardı. Fakat bunlar, onlardan, erkekle karısının arasını açacak şeyler öğreniyorlardı. Ama onlar, Allah’ın izni olmadan onunla hiç kimseye zarar veremezler. Onlar, kendilerine yarar vereni değil, zarar vereni öğreniyor/ardı. Andolsun, onu satıp onunla kar sağlayanın ahirette bir nasibi olmadığını gayet iyi biliyorlardı. Vicdanlarını sattıkları şey ne kötüdür, keşke bilseler.” Karı kocayı bir birindan ayırmak büyüsü, iki kişi arasındaki sevgi ve muhabbeti bozmak, yerine düşmanlık ve ayrılık fikirlerini sokmaktan ibarettir. (Bakara 102. Ayet)

KARI KOCAYI AYIRMA BÜYÜSÜ

Karı Kocayı Ayırma Büyüsü Belirtileri:

  1. Sevginin nefrete dönüşmesi
  2. Karşılıklı hatalar aranması ve bunların kavga çıkartmak için bahane olarak kullanılması, 
  3. Kadının kocasını, kocanın karısını durup dururken sevmemeye başlaması,
  4. Başkalarının özür dilemelerini kabul etmemek ve her şeyden şikayetçi olmak.

Karı Kocayı Ayırma Büyüsü Tedavisi:

Rukye okunur. Hasta kendinden geçip cin konuşmaya başlayınca daha önce belirtildiği gibi davranılır. Cin konuşmamakta ısrar ederse, daha önce rukyeden geçen büyü ayetleri bir miktar su üzerine okunup, üç defa hastaya içirilir.
Rukye tekrar okunur, hastaya daha önce belirtilen talimatlar emredilir ve ik.i hafta süreyle, cin zayıf düşüp çıkarılacak duruma gelinceye kadar banyo dışında bir yerde gusül abdesti aldırılır.
Daha sonraki merhalede hasta sürekli tedaviye gelir ve rukye okunmaya devam edilir. Cin konuşmaya başlayınca daha önce belirtildiği şekilde muamele edilir

Karı Kocayı Ayırma Büyüsü Örnek:

Bir gün yanakları içine çökmüş, hayattan ümidini kesmiş bir adam geldi. Çok sigara içiyordu.
– Defalarca sana gelmeye niyetlendim ama ne zaman yola çıktıysam geri döndüm. Şimdiyse bütün gücümü zorlayarak huzuruna geldim. Yalnız sana gelebilmek için çetin bir dağı aşmak için mücadele vermiş gibi de yoruldum, diye anlattı.
Kendisine sakin olmasını, önce elindeki sigarayı atıp, abdest almasını ondan sonra oturup sakin kafayla konuşabileceğimizi söyledim. Dediklerimi yaptıktan sonra hikayesini anlatmaya başladı:
– Karımı çok seviyorum ama birden bir şeyler oldu ve ona yaklaşmakta zorlanmaya başladım. Sonunda bir gün onu dövdüm. Tabii neticide karım evi terkedip gitti. Babasının evine döndü. Tek başıma yapamazdım. Babasının evine gidip, kendisiyle barıştım ve eve getirdim. Ama kapıdan içeri soktuğumda bu defa da yaptığım işe pişman olup, niye geri getirdim diye kendi kendi!’1le sövüp saymaya başladım. Bu olay birkaç kez . vukuu buldu. Sonunda kendisini boşadığımı söyleyivermişim. Onu çok sevmeme rağmen neden böyle davrandım bir türlü anlıyamadım.
Ona rukyeyi okudum. Yüksek sesle bağırmaya başladı. Sonra ayağa kalkıp bana saldırmaya kalkıştı. Yüzü değişmiş, yanakları kıpkırmızı. olmuştu. Öfkeden kudurmuş gibi bir hali vardı. Allah’ın yardımıyla önüme oturmaya mecbur etmeyi başardım. Bazı azap ayetleri, büyü ayetleri ve özellikle Bakara suresinin 102. ayetini okudum. Cin konuşmaya başladı. Büyücünün onların arasını açmayı ve birbirinden ayırmayı emrettiğini, bunu en kısa zamanda yapmazsa şiddeti bir şekilde cezalandırmakla tehdit ettiğini belirtti. Sonra aramızda şu konuşma geçti.

– Adın ne?

– Midhat?

– Mülüman mısın?

– Evet.

– Bedende senden başka kimse var mı?

– Hayır, ama evin içinde pekçok cin var ve onlar bana görevimde yardımcı oluyorlar. 

– Bu büyü nerde şimdi?

– Seyyide Nefise mezarlığında gömülü.

Sonra bize muskanın gömülü olduğu yeri tam olarak tarif etti. Kendisiyle bir süre konuşup Allah ve RasOlü’nden başkasına itaat etmesinin yanlış olduğunu, bu büyücünün kafirin teki sayıldığını, kendisini cehennemlik etmeye çalıştığını anlattım. Hatasını kabul edip, şiddetli şekilde ağladı. Bu karı kocaya yapılanlara kendisinin de razı olmadığını, bedene girmeden önce her ikisinin son derece mutlu olduğunu, cinlerin evlerine girdikten sonra huzurlarının kaçtığını belirtti.

– Şu halde bu muskayı bulunduğu yerden alıp getirebilir misin? 

– Evet ama sizden birinin muskanın yerini öğrenmesi halinde, onun yerini değiştirmekle görevli olanlar vardı.
– Sen işin o tarafını bana bırak, Yalnız şimdi şu zavallı adamın bedeninden çık.

– Ama ben büyücüden korkuyorum.

Ona ayetel-kürsiyi öğretip, büyücüye karşı kılıç olarak kullanmasını söyledim.
– Onlardan biri sana yaklaşmaya kalkışırsa bu ayetleri oku, dedim.
– Bu çok güzel bir kılıç, cevabını verdi. Sonra çıkmadan önce beni çok sevdiğini, Allah rızası için yanımda kalıp, yaptığım hayırlı işlerde bana yardımcı olmak istediğini bildirdi.
– Allah yardımcın. olsun. O zaten bize yeterince destek veriyor. Sen dininin emirlerini yerine getirmeye çalış. Hatta Mekke’ye gidip, oradaki iyi cinlerle arkadaşlık etmen senin için daha iyi.
Selam verip dışarı çıktı. Bir yandan ağlıyor, bir yandan da: Seni Allah için sevdim, Allah için sevdim, es.selamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu, diyordu.
Adam ayağa kalktı. “Beni buraya getiren nerede? Ne oldu ona? Karım nerde? Ne yapıyor?” şeklinde sorular sordu. Sonra oturup sakin sakin sohbet ettik. Anladım ki, son derece ahlaklı bir kişi. Cebindeki sigara paketinin bile nereden geldiğine şaştı kaldı. Karısını alıp getirmesini söyledim. Gerçekten iki gün sonra birlikte geldiler. Evde kalan diğer cinleri tamamen kovmaları için kendilerine bazı talimatlar verdim.

Kaynak: Şeyh ibrahim hanefi hz.

Büyü ve Tedavi İlgili Konular:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KARI KOCAYI AYIRMA BÜYÜSÜ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

BİLGİŞAH ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!